Streekproductenmarkt

Streekproductenmarkt

Na de inspanning volgt de ontspanning. Geniet tijdens het slotfeest van een verfrissend drankje op het Lindemans-terras of sla een praatje met een van onze Pajottenlandambassadeurs op de streekproductenmarkt. Zij bieden er hun producten te koop aan. Zo kan je thuis eindeloos nagenieten van onze Pajotse lekkernijen...

Beverse Kaashoeve

Bij de Beverse Kaashoeve werken ze ambachtelijk, zonder kleurstoffen of bewaarmiddelen. Hun kazen rijpen op houten planken. De specialiteit zijn halfharde kruidenkazen en kazen die rijpen in streekbieren, zoals de Kriek van Lindemans.

Charcuterie Roosdaal

Charcuterie Roosdaal maakt vooral gerookte en gedroogde vleeswaren, zoals cobourg, boerenhesp, bacon, spek en noothammetjes. Hun producten gaan vlot over de toonbank in streekwinkels en bij beenhouwers in de regio.

Zoete Potjes

Wat bij Manon begon als hobby, is intussen passie. Ze bereidt confituren en granola's met fruit van hoge kwaliteit en met aandacht voor duurzaamheid. Het fruit is vooral afkomstig uit het Pajottenland. Ook voor de granola's houdt Manon haar voetafdruk klein.

Bakkerij Verlot

Sandra en Gustaaf zorgen voor streekeigen gebakjes met melk van koe, geit en schaap. Voor hun brood gebruiken ze zelfgemaakte zuurdesem. Je vindt bakkerij Verlot op een aantal markten in de streek. Op streekbeurzen bieden ze zelfgemaakt ijs aan.

Aardbeienhoeve

Verspreid over 40 are plukt Geert van april tot oktober zijn aardbeien. In de serre heeft hij ook in november en december de rode vruchten. Geert doet aan thuisverkoop en is te vinden op enkele markten.

Esmola Koffie

Zit het in de familie? Bij Marc lijkt het wel zo. Zijn vader brandde koffie en startte zijn eigen merk: Esmola. Na enkele decennia pikte Marc de draad opnieuw op en nu wordt Esmola in Heikruis gebrand.

Lekkers uit het Pajottenland

De coƶperatie 'Lekkers uit het Pajottenland' verdeelt producten van een twintigtal producenten die met het Pajottenlandmerk werken. Verantwoordelijke Frederik doet mee aan streekproductenmarkten en evenementen met een brede waaier aan producten.

Scootertours - Brokantie

Met de scooter een tochtje door het Pajottenland en de Zennevallei maken? Scootertours uit Roosdaal bezorgt je uitgewerkte programma's, of je kiest een eigen route. Via Brokantie kan je een vakantiehuisje huren.

info@bruegelsfietsfeest.be
T 054 50 02 45

Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x