Partners

Voor het Bruegels FietsFeest slaan 5 partners de handen in elkaar.

Pajottenland+
Pajottenland+ is een samenwerkingsverband voor plattelandsontwikkeling in de gemeenten Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik, Pepingen en Roosdaal. Er worden ook projecten uitgewerkt rond de plattelandseconomie in de 17 gemeenten van het Pajottenland en de Zennevallei. Pajottenland+ creëerde het merk voor de regio Pajottenland en Zennevallei.  

Toerisme Pajottenland & Zennevallei
Tussen Zenne en Dender, op 10 kilometer ten westen van Brussel, beland je in een oase van groen en stilte, in de tuin van de Europese hoofdstad. Een streek met tradities zoals boerenpaarden en lambiekbieren. Maar er is meer. In het Pajottenland adem je ook de sfeer van Bruegel en Witse. Voor alle toeristische en recreatieve informatie over de streek kan je terecht bij deze regionale dienst.

Brouwerij Lindemans
Al zes generaties lang woont en werkt de familie Lindemans in dezelfde hoeve aan de rand van Brussel, beter gezegd op de grens van Vlezenbeek en Sint-Martens-Lennik. Brouwerij Lindemans is een begrip in de internationale bierwereld. Met haar artisanale bieren Faro, Oude Gueuze en Oude Kriek zet de brouwerij het Pajottenland op de kaart. 

Veaudeville
Veaudeville is eigenaar van showproducties die zowel voor het grote publiek worden opengesteld als op maat kunnen worden uitgewerkt. Het palet van Veaudeville reikt echter veel verder:
Events: comedyshows, parties, sportevents, …
Bedrijfsevenementen: is jouw bedrijf op zoek naar iets memorabels?
Feesten met liefde: huwelijken, verjaardagen, jubilea, familie, vrienden, …
Marketing: originele beursstanden, lanceringen, campagnes om je bedrijf in de markt te zetten.

Streekgidsen Pajottenland en Zennevallei
De streekgidsen begeleiden al decennia lang groepen die de regio bezoeken. Voor het bruegeljaar 2019 hebben ze een speciale rondrit in de regio uitgewerkt. Op 23 juni verzorgen ze de gezinswandeling van 4 km naar de bruegelmolen in het gehucht Sint-Gertrudis-Pede.

info@bruegelsfietsfeest.be
T 054 50 02 45


Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x