Organisaties

Organisaties

Voor het Bruegels FietsFeest slaan 5 partners de handen in elkaar.

Pajottenland+
Pajottenland+ is een samenwerkingsverband voor plattelandsontwikkeling in de gemeenten Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik, Pepingen en Roosdaal. Er worden ook projecten uitgewerkt rond de plattelandseconomie in de 17 gemeenten van het Pajottenland en de Zennevallei.  

Toerisme Pajottenland & Zennevallei 
Tussen Zenne en Dender, op 10 kilometer ten westen van Brussel, beland je in een oase van groen en stilte, in de tuin van de Europese hoofdstad. Een streek met tradities zoals boerenpaarden en lambiekbieren. Maar er is meer. In het Pajottenland adem je ook de sfeer van Bruegel en Witse.

Evenementenbureau Veaudeville
Veaudeville is eigenaar van showproducties die zowel voor het grote publiek toegankelijk zijn als op maat kunnen uitgewerkt worden. Nood aan een strategisch marketingevent voor je bedrijf? De partner van je dromen gevonden? Contacteer Veaudeville voor bedrijfsevenementen of een origineel huwelijk.

Brouwerij Lindemans
Al zes generaties lang woont en werkt de familie Lindemans in dezelfde hoeve aan de rand van Brussel. Brouwerij Lindemans is een begrip in de bierwereld. Met haar artisanale bieren Faro, Oude Gueuze en Oude Kriek zet de brouwerij het Pajottenland op de kaart.

Landelijke Gilden
Landelijke Gilden is een vereniging die mensen met een hart voor het platteland samenbrengt. Het hele jaar door organiseren de vrijwilligers van 900 afdelingen leuke activiteiten in hun dorp, ook in het Pajottenland.

info@bruegelsfietsfeest.be
T 054 50 02 45

Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x