Logies

Logies

Wil je het Bruegels FietsFeest combineren met een uitstapje in de regio? En zoek je nog een leuke plek om te overnachten? Wij raden je graag een logies aan met het Pajottenlandmerkā€¦

Halle

Les Eleveurs

Hotel Les Eleveurs dankt zijn naam aan de paardenfokkers van de beroemde Brabantse trekpaarden. Met 16 elegante hotelkamers staat Les Eleveurs garant voor een ontspannen belevenis. Zaakvoerster Amanda De Brouwer serveert Pajotse lekkernijen bij het ontbijt.
Les Eleveurs, Suikerkaai 1a in Halle

Alsput

Hotel/restaurant Alsput in Halle is een begrip in de Zennevallei en het Pajottenland en ver over de grenzen. Europese zakenmensen en toeristen hebben bij Mieke De Baerdemaeker en haar team hun vaste stek gevonden. Alsput, Hollestraat 108 in Halle

Herne

Gastenverblijf Wisteria

Filip Depelseneer en Gerda Desmecht baten in Herne samen gastenverblijf Wisteria uit. Bij mooi weer geniet je onder een pergola van blauweregen van een uitgebreid ontbijt. Reken daar nog een ruim assortiment lekkere Pajotse producten bij en je dag kan niet meer stuk.
Wisteria, Stationsstraat 67 - 69 in Herne

Mollem

Hof ter Vrijlegem

In het landelijke Mollem, aan de noordrand van het Pajottenland, vind je de familiale bed & breakfast Hof ter Vrijlegem. Ann Saerens en haar man Peter Coucke hebben acht kamers sfeervol ingericht met zin voor detail en met een knipoog naar de natuur.
Hof ter Vrijlegem, Boven Vrijlegem 41 in Mollem

Roosdaal

Brokantie

Firmin en Regine De Valck stellen hun romantische vakantiehuisje open voor iedereen die voor een paar dagen - of langer - wil genieten van de rust, ontspanning en natuur in het Roosdaalse heuvelachtige landschap.
Brokantie, Korte Kamstraat 32 in Roosdaal

info@bruegelsfietsfeest.be
T 054 50 02 45

Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x