Arrangementen

Arrangementen

Speciaal voor het Bruegels FietsFeest bieden enkele ambassadeurs-logiesaanbieders een arrangement aan om je extra in de watten te leggen!

Herne

B&B Wisteria

B&B Wisteria verwent je tijdens het weekend van het Bruegels FietsFeest (22- 24 juni)! Je krijgt een prachtige kamer voor 2 personen aangeboden en dat 2 nachten lang. Elke ochtend word je verlekkerd door het heerlijke ontbijtbuffet. Hier eindigen de culinaire verwenningen niet, want je krijgt 2 dagen een 3-gangenmenu (excl. drank) gepresenteerd. Daarnaast kunnen de fijnproevers nog genieten van het cadeautje op de kamer: een fles Geuze en een fles Kriek Lindemans. En dat voor de prijs van amper € 298! Snel boeken is de boodschap! Dat kan via 0494 59 26 39.

Als je niet kan overnachten, hou jezelf dan niet tegen om hier eens te stoppen tijdens de Bruegel Fietsroute. Je kan er iets drinken in de prachtige binnentuin. Keuze te over, want bij Wisteria hebben ze meer dan 30 soorten Kriek en Geuze! Voor de lekkerbekken is er ook hoeve-ijs te verkrijgen.
Gastenverblijf Wisteria, Stationsstraat 67 - 69 in Herne

Halle

Les Eleveurs

Bij Les Eleveurs zorgen ze ervoor dat jij op volle kracht aan de bruegels fietsroute kan beginnen: zo bieden ze op 24 juni een verrukkelijk Pajots ontbijt aan voor € 15 per persoon. Je kan ontbijten tussen 7u en 10.30u. Opgelet: je moet wel reserveren! Dat kan via 02 361 13 40.
Les Eleveurs, Suikerkaai 1a in Halle

Alsput

Hotel/restaurant Alsput biedt tijdens het weekend van het Bruegels FietsFeest (22- 24 juni) een ‘Genietenweekend’ aan. Je krijgt een mooie, dubbele kamer voor 2 personen aangeboden en dat twee nachten lang. Je hebt recht op halfpension en kan dus meermaals genieten van de lekkere keuken. Dat alles voor de prijs van amper € 254! Heb je kinderen jonger dan 12 jaar? Dan heb je geluk, want zij mogen overnachten voor de helft van de prijs! Je kan je arrangement onmiddellijk boeken via 02 356 76 47.

*De echte sportieveling kan ook alleen komen overnachten, voor € 127.
*Je kan ook een singlekamer vragen, dan betaal je wel € 27 extra voor een nacht.

Zijn 2 dagen te kort of te lang voor jou? Je kan ook het arrangement boeken met slechts 1 overnachting (€ 155 voor 2 personen) of met 3 nachten(€ 350 voor 2 personen). Maar weet dat je nooit lang genoeg in het Pajottenland kan blijven! Krijg je er maar niet genoeg van en wil je dit fantastische arrangement nog eens herhalen? Dat kan, want het is ook geldig tijdens de grote vakantie! 
Alsput, Hollestraat 108 in Halle

info@bruegelsfietsfeest.be
T 054 50 02 45

Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x